click to enable zoom
Loading Maps
We didn't find any results
open map
My Location Fullscreen Prev Next

Your search results

Taman Pelangi Semenyih 2

RM 510,000
Jalan TPS 2, ,
add to favorites

Rumah Teres 2 Tingkat di  Taman Pelangi Semenyih 2 untuk dijual.! Rumah ini telah di ubah suai dan kondisi rumah sangat baik.

Taman Pelangi Semenyih merupakan kawasan hartanah FREEHOLD, hak milik kekal dan anda boleh jual kepada sesiapa di masa akan datang. Kawasan yang sedang pesat membangun ini telah menjadi tarikan orang ramai untuk beli rumah di kawasan Semenyih terutamanya Taman Pelangi, ini kerana design atau reka bentuk perumahan di sini sangat unik  dan modern.

Nilai haratanah di sini saban tahun makin meningkat, untunglah mereka yang beli rumah di sini 5 tahun yang lalu. Kenaikan sekitar 7% – 9% per tahun telah menjadikan pembelian rumah di Semenyih sangat menguntungkan!

Beli sekarang, anda lihat 5 tahun yang akan datang apa yang terjadi dengan harga rumah anda. Anda pasti teruja dan rasa bersyukur atas tindakan bijak anda di dalam memiliki hartanah di Semehyih.

Rumah ini bersaiz 20×70 kakipersergi dan saiz binaan 1,800 kakipersegi. Mempunyai 4 bilik dan 3 bilik air. Ubah suai yang telah dibuat seperti plaster ceiling, kabinet dapur, pengubahsuaian dapur, almari binaan di bilik tidur.

Kawasan yang di kawal rapi dan tertutup hanya melaluli satu jalan masuk sahaja dan mempunyai sistem kawalan security guard dan setiap penduduk di sini diberikan akses kad. Rumah ini telah di pasang pagar automatik dan masih baru dan cantik!

Kemudahan akses ke jalan utama dan highway atau lebuhraya utama seperti 5 minit ke Bandar Semenyih, 10 minit ke lebuhraya LEKAS dan SILK Highway, 20 Minit ke Bandar Kajang dan Bandar Baru Bangi. Jadi , tiada alasan jika anda bekerja di Kuala Lumpur tidak boleh tinggal di sini. Malah, ramai penduduk di sini yang bekerja di KL. Dengan pembukaan susur keluar baru LEKAS Highway, perjalan anda pusat bandaraya lancar dan cepat.

Kemudahan dan kelebihan lain sekitar kawasan ini antaranya, berdekatan Nottingham University, TESCO, Billion supermarket, Mcdonald, KFC, Pizza Hut. Kemudahan sekolah, pelbagai stesen petrol, Bank dan lain-lain kemudahan di kawasan komersial yang sedang pesat ini.

Harga Jualan RM520,000.00 boleh dirunding.

Urusan guaman dan pinjaman bank akan diuruskan.

Syarat-syarat :

**10% Deposit
(3.18% Booking, baki 6.82% dibayar ketika menandatangai Perjanjian Jual Beli (SPA) )

Hubungi untuk maklumat lanjut.

——————————————————————————————

Kepada pemilik rumah yang bercadang untuk menjual rumahdan inginkan bantuan kami dalam urusan penjualan, sila lihat di sini.

 
Address: Jalan TPS 2
City:
State:
Zip: 43700
Country: Malaysia
Property Id : 1614
Price: RM 510,000
Property Size: 1,400 ft2
Bedrooms: 4
Bathrooms: 3
Property Type: Double storey - Intermediate
Tenure: Freehold
Built Up (sq.ft): 1800
Furnishing: Unfurnished
Renovation: Yes
Gated
Fenced yard
Covered Parking
Playground
Nursery
Multi-Purpose Hall
Super Market
Clinic
School Nearby
Transportation
Surau
Mosque
Shoplot
My details

Syafiq Ahmad

Real Estate Negotiator

Contact Me

Compare properties

Similar Listings

Pelangi Semenyih 2, Renovated.

43 1,400 ft2
Rumah Teres 2 Tingkat di  Taman Pelangi Semenyih 2 untuk dijual.! Rumah ini telah di ...
Rumah Teres 2 Tingkat di  Taman Pelangi Semenyih 2 untuk dijual.! Rumah ini telah di ubah suai dan kondisi rumah sangat ...
RM 520,000
SOLD

Double Storey Pelangi Semenyih 2. Renovated

43 22 ft2
Rumah ini disenaraikan untuk dijual baru-baru ini, Lokasi di Taman Pelangi Semenyih 2 antara ...
Rumah ini disenaraikan untuk dijual baru-baru ini, Lokasi di Taman Pelangi Semenyih 2 antara kawasan yang sedang pesat membangun dan ...
RM 550,000

Taman Pelangi Semenyih

43 1,600 ft2
##–JUALAN TERHAD–## Taman Pelangi Semenyih Teres Dua Tingkat Saiz 20 X 80 kakipersegi 4 ...
##–JUALAN TERHAD–## Taman Pelangi Semenyih Teres Dua Tingkat Saiz 20 X 80 kakipersegi 4 Bilik 3 Bilik air Boleh parking ...
RM 530,000
Top